About the Marksbury Building

One of the most obvious features of the building is its openness. The large glass wall on the northwest side of the building and free-flowing floor plan allow easy access to flexible, modern workspaces with high ceilings to observe undergraduate, graduate and faculty research as it is being conducted. Ample meeting space is provided by the J.F. McDonald Conference Room and the glass wall in the 100-seat J.F. Hardymon Theatre provides the opportunity to literally project research results in a compelling way.

The Davis Marksbury Building is Phase II of the UK Digital Village concept. When completed, the Digital Village will include four buildings providing a center of innovation, creativity and discovery. The adjacent James F. Hardymon building, Phase I of the Digital Village complex, was dedicated in September, 2000.